Zoeken

Kennismaking Lufthansa Stage

De kennismaking met Lufthansa verliep redelijk soepel ik had er al eerder stagegelopen dus je kent iedereen dan wel. Het contacteren van het bedrijf verliep voornamelijk via de mail waarin we toen ook meteen een kennismakingsgesprek hebben afgesproken. Dat kennismakingsgesprek verliep heel goed.

Op de eerste werkdag heb ik weer iedere collega kunnen spreken om te kijken hoe het met ze ging en wat ze allemaal gedaan hebben sinds ik weg was. Ook heb ik kennis mogen maken met de bedrijfslocatie leider van Lufthansa die me meteen alles uitlegde in verband met regels.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00