Zoeken

Kennismaking in het bedrijf

Tijdens onze eerste stagedag moeten wij een zogenaamde ‘Laufzettel’ volgen. Hierop staan alle afdelingen binnen het bedrijf. We moeten in groepen van 3 zoveel als mogelijk afdelingen proberen af te gaan in de eerste week. Hierdoor kunnen we kennis maken met het hele bedrijf.

Wij worden ingedeeld in de business aviation hangaar. Ras heeft namelijk 2 hangaars. Één voor commerciele luchtvaart en één voor business aviation.

Onze collega’s zijn oud leerlingen van onze school. Ze zijn recentelijk afgestudeerd en zijn na hun stage begonnen bij RAS.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00