Zoeken

Kennismaking Facilicom Brussel

In September kregen we bezoek vanuit Facilicom Brussel waarbij ze een presentatie gaven over hoe en wat hun bedrijf deed op de luchthaven in Zaventem. Na deze presentatie kon je meteen solliciteren voor een stage als je hier interesse in had. Gelijk die dag heb ik dus gesprek gehad en later die week zou ik een reactie krijgen of ik aangenomen was. En ja hoor, het was me gelukt!

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar