Zoeken
  • 208282

Kennismaken met werken in het buitenland.

Een paar dagen na mijn aankomst in Valencia had ik afgesproken met mijn stagebegeleiders. We zouden gezamenlijk een kop koffie drinken en gaan overleggen hoe alles nu gaat lopen de komende 4 maanden.

Samen hebben we een uurtje gepraat en alle praktische zaken besproken. Werktijden, stagevergoeding, locatie etc. We hadden afgesproken dat 6 september mijn eerste stagedag zou zijn en ik dan wat meer uitleg zou krijgen over het bedrijf.

6 september begon de stage dan echt! Ik kwam aan op de locatie van het bedrijf en werd gelijk warm verwelkomd door mijn stagebegeleiders.

We dronken een kop koffie en ik kreeg daarna een uitgebreide uitleg over het bedrijf. Heel erg fijn! Zo begreep ik het gelijk iets beter in plaats van alleen de website te lezen kwam ik een eind, maar begreep ik het niet zoals ik dat nu doe.

Na de uitleg kreeg ik gelijk de taak om een Instagram account aan te maken voor het bedrijf. Na een beetje onderzoek te hebben gedaan naar welke foto´s hun doelgroep zou raken heb ik een moodboard en presentatie gemaakt.

Zo ben ik mijn eerste dag hier begonnen. Ik was en ben nog steeds heel erg enthousiast over mijn stage en de taken die ik krijg vanuit mijn stage.

4 keer bekeken0 reacties