Zoeken

kennis making met het bedrijf

Maandag 9 maart was mijn eerste stage dag dat was ook de eerste dag dat ik echt zo gaan kennis maken met mijn stage bedrijf AM language.


Wat is Am Language ?

Het is een school die mensen Engels leert en buiten hun lessen om verschillende activiteiten aan biedt aan hun studenten aanbiedt die ze kunnen doen om Malta te ontdekken in de weken die ze hier blijven. ook bieden ze slaapplekken aan hun student. en ze regelen ook stage voor andere mensen die graag een stage zou willen lopen. dus kort samengevat ze doen eigenlijk heel veel


De eerste indruk van het bedrijf was dat het een hele groot bedrijf is verdeeld in heel veel verschillende afdelingen iedere afdeling heeft zo zijn eigen taken. zelf ga ik stage lopen op de afdeling leisure.


Dit Maandag heb ik veel informatie gekregen wat er allemaal op maandag moet gebeuren want maandag is de drukste dag voor hun.


Maar er is nog veel te ontdekken binnen het bedrijf en dat zal ik zeker gaan doen binnen de komende 4 maanden.


see you next time x
14 keer bekeken0 reacties