Zoeken

Kennis maken met het bedrijf en Malta

We zijn volop aan het genieten van Malta en het lekkere weer. We hebben de hoofdstad Valetta bezocht, waar je de lekkerste ijsjes krijgt (zie foto). Het was een Maltese feestdag dus het was erg druk. We hebben ook een rondleiding gehad in een koets met paard.


Op woensdag zijn we langs gegaan bij Visible Partners, ons stagebedrijf. In het begin best spannend maar we werden meteen goed opgevangen door alle collega's. We kregen een rondleiding en hebben buiten gezeten om kennis te maken. Naast ons zijn er nog 3 andere stagiaires op het moment en maandag begint er nog een nieuwe jongen. Nadat we iedereen een uur van het werk hebben afgehouden zijn we maar gegaan. We hebben er zin in, tot maandag!


De laatste dagen hebben vooral genoten van het weer, we zijn een keer naar het strand geweest. En hebben de dierentuin Wildlife bezocht, waar ik met een baby tijger op de foto ben gegaan(!!). De rest van het weekend gaan we uitrusten want maandag begint stage.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00