Zoeken

Jouw voorbereiding op de werkzaamheden & de werkzaamheden

Bijgewerkt: apr 10

Iedere stagaire heeft een eigen (nieuwe) gereedschapskist ontvangen. In deze kist worden de speciale benodigdheden voor de B2 werkzaamheden aangevuld. De manager deelt ons dagelijks in op een toestel. Op welk toestel je moet werken kun je terug vinden op een excel bestand op de computer. Hier staat de volledige planning van alle toestellen die nog komen gaan in de komende periode.

De werkvoorbereider maakt een task-card pakket waarvan wij de B2 werkzaamheden moeten doen. Deze lopen we vaak nog door met onze leidinggevende.

Het kan ook voorkomen dat je op een modificatie wordt ingedeeld. Ik zelf ben de eerste 3 weken begonnen op een modificatie van het ADSB systeem.


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00