Zoeken

It's London Baby!!!

Bijgewerkt: 20 feb 2020

Vrijdag 31 Januari 2020 11:00


Eerst een glaasje champagne en daarna een lekkere warme Val Dieu salade. Dat was me toch even genieten. En vanuit het kleine restaurantje "Buitenlust" hadden we een prachtig uitzicht op het Limburgse heuvellandschap. Toen besefte ik me dat dit de laatste dag was in de nu genoemde Europese Unie.


15:00 Na goed afscheid genomen te hebben van een goede vriend, moet ik verder gaan. Langzaam komt het tot besef: "Ik ga alles achter laten, ik ga naar een ander land met vreemde mensen en andere gebruiken". Maar dit maakt niet uit ik heb er lang naar uit gekeken en verheug me erop. 17:00 Een van mijn goede vriendinnen wil me graag helpen. Wat houdt dit in? Haha toen ik het haar vertelde had ze liever iets anders verwacht. Ik zei: "we moeten opruimen, poetsen, stofzuigen, naar de winkel en dan kan ik pas mijn spullen pakken" haar gezicht was meer verbaasd en lichtelijk geïrriteerd dan vrolijk. Ik lachte terug en zei: "jij wilde me helpen". Natuurlijk vond ze dit geen probleem.18:00 boodschappen zijn gedaan. 19:00 kamer is opgeruimd en gestofzuigd. Toch nog even de badkamer controleren, willen ja niet dat we alles smerig achter laten voor mijn moeder. 20:00 Even een kleine pauze, we bestellen pizza! 20:30 Mijn vriendin gaat afscheid nemen, en wenst me veel plezier en geluk in London. 20:45 Ik ga mijn spullen pakken, "wat heb ik allemaal nodig". Even werd ik gestrest en wist ik niet meer wat allemaal nodig zal zijn, nadat ik een klein lijstje had gemaakt kon ik verder. Benodigdheden: Truien, T-shirts (stel het zou warm worden), broeken, onderbroeken, sokken, toiletartikelen, natuurlijk mag een verlengsnoer niet vergeten worden ect. 22:00 Zo hebben we alles? Ik had het idee dat ik alles had en checkte het twee keer. 22:30"En nu is het bedtijd, Ik zal morgen mijn koffer nog eens checken."Zaterdag 1 februari 2020 08:00


Biep, Biep, Biep, Biep. Ja hoor het is tijd, mijn alarm gaat, OPSTAAN! Het is 08:10 en ik kom eindelijk mijn bed uit gekropen. Tandenpoetsen CHECK! Douchen CHECK! Koffer CHECK! "Ik denk dat ik alles heb" zeg ik tegen mijn moeder, samen controleren we alles en ik kan eindelijk zeggen: "I am ready to go!" 09:00 Helaas was het juichen nog net iets te vroeg. aangezien mijn trein eerst om 10:21 vertrok vanuit het station Aachen. Hoezo trein? Dat vroeg ik me eerst ook af. Liever het vliegtuig pakken, dit is toch veel leuker! Nou... Met een grote en zware koffer tientallen euro's extra betalen en al die stress op een vliegveld daar had ik geen zin in. Dus we gaan met de trein! Tickets CHECK! 09:30 Het is tijd! We starten de dag regenachtig, snel alles in de auto! "Ookal zijn we niet van suiker gemaakt vind ik het niet zo fijn om nat te vertrekken naar London" dacht ik. Alles ingeladen and off we go! 09:50 Ik en mijn moeder komen aan bij de parkeerplaats van Aachen Hauptbahnhof. Lekker hoor! Het begint harder te regenen, snel alle spullen pakken en onderdak zoeken in het station.


Even zoeken, ennn... Yes! gevonden! we zijn op het goede spoor, een paar minuten later komt mijn zus ons tegenmoet. 10:00 De trein is er, nu nog snel een paar afscheid foto's maken en knuffelen, en dan kunnen we beginnen. 10:05 Gevonden! Het was even zoeken maar ik heb mijn plek gevonden in de trein, helaas was mijn treinwagen buiten het dak van het station en zo hadden mijn moeder en zus snel afscheid genomen, aangezien het harder begon te regenen. 10:21 De trein vertrekt op tijd en mijn avontuur kan beginnen.

"London here I come"To be continued...
47 keer bekeken0 reacties