Zoeken

I am gonna miss you Denmark!

Vanaf vandaag precies 6 weken alweer thuis. Maar mag ik zeggen dat ik Denemarken megaaaaa erg mis! Mijn vrienden daar en zelfs mijn collega's.


Ik weet nog goed dat ik 5 maanden geleden (31 januari) in het vliegtuig zat naar Denemarken en dat ik dacht 'Wat ben ik in godsnaam aan het doen? Ik ga dus alleen naar het buitenland.. nou nou dat zal wat worden'. Maar uiteindelijk zou ik het allemaal nog eens willen doen, wat een mooie ervaring! Ik adviseer iedereen die dit overweegt om er gewoon voor te gaan.


Dit was het dan, mijn laatste blog.

Allemaal nog ontzettend veel succes en tot ziens!


Groetjes,


Lonne Hendriks10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00