Zoeken

Home Sweet Home

Hallo allemaal,


Daar ben ik weer van een tijdje weggeweest. Ik ben al weer een tijdje thuis. Mijn stage in Oostenrijk is dus afgelopen. Na iets langer dan twee maanden in Oostenrijk te zijn geweest is het toch wel weer even wennen om terug te zijn in ons vertrouwde kikkerlandje zonder sneeuw en bergen hihih.


Maar ik kan zeker zeggen dat het een leuke en leerzame tijd is geweest! Heb veel over het werkveld geleerd wat ik van te voren niet wist of hoe iets anders gedaan kan worden. Ook is het iets wat ik nog nooit eerder had gedaan wat het extra leerzaam heeft gemaakt. Ook waren de collega’s erg behulpzaam. En het Hotel stond voor veel dingen open. En kon altijd met mijn vragen naar iemand toe. Het afscheid was daarom ook minder leuk want na twee maanden ben je echt al hecht met iemand. Maar we hebben tot nu toe nog altijd contact met elkaar.


Ik zou het ook iedereen aanraden als het je leuk lijkt om op buitenlandse stage te gaan. Het te gaan doen!!!!!!!!#Oostenrijk #Nederland #homesweethome


Groetjes,

Shania

25 keer bekeken0 reacties