Zoeken

Hoe zou het werk zijn?

09/01/2020

We vonden het moeilijk om ons voor te bereiden op de werkzaamheden omdat we niet goed wisten wat we konden verwachten. We dachten dat we wel last zouden krijgen van een taalbarrière en wisten niet wat voor soort zorgvragers hier zouden zijn en hoe de werkroutine in elkaar zat. We hadden eerst 2 dagen vrij zodat we het eiland en de weg in het hotel even konden verkennen, dit heeft ons wel geholpen om ons hier gelijk thuis te voelen.


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00