Zoeken

Hoe ervaar ik het hier?

Het is een super vette ervaring om hier stage te mogen lopen. Het bedrijf is formeel en zeer zeker aangenaam. Naar mijn idee zit ik hier helemaal op mijn plek. Ik pas binnen het bedrijfscultuur en idem dito volgens mij ook :)


In Malta zelf heb ik het ook erg naar mijn zin. We hebben in de eerste week al het land verkent en ik ben er dus ook achtergekomen dat er hier 50% Arabisch wordt gesproken :p Voor mij dus af en toe handig haha. Maar over de cultuur vertel ik in mijn volgende blog wat meer.


Qua het eten betreft, eten we wel goed. We zijn een week eerder naar Malta gegaan dan dat onze stage was begonnen. Die week zijn we alleen gaan uiteten, maar daarna hebben we vrijwel alleen maar gekookt. Natuurlijk waren er ook wat luien dagen waarbij we weer eventjes buitenshuis gingen eten ;p


In de eerste week zijn we ook naar het wildlife park geweest. Dit was wel echt een super ervaring. We mochten namelijk met de babytijgers op de foto en ze vasthouden. Cute <324 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00