Zoeken

Hoe ervaar ik het hier?

Het is een super vette ervaring om hier stage te mogen lopen. Het bedrijf is formeel en zeer zeker aangenaam. Naar mijn idee zit ik hier helemaal op mijn plek. Ik pas binnen het bedrijfscultuur en idem dito volgens mij ook :)


In Malta zelf heb ik het ook erg naar mijn zin. We hebben in de eerste week al het land verkent en ik ben er dus ook achtergekomen dat er hier 50% Arabisch wordt gesproken :p Voor mij dus af en toe handig haha. Maar over de cultuur vertel ik in mijn volgende blog wat meer.


Qua het eten betreft, eten we wel goed. We zijn een week eerder naar Malta gegaan dan dat onze stage was begonnen. Die week zijn we alleen gaan uiteten, maar daarna hebben we vrijwel alleen maar gekookt. Natuurlijk waren er ook wat luien dagen waarbij we weer eventjes buitenshuis gingen eten ;p


In de eerste week zijn we ook naar het wildlife park geweest. Dit was wel echt een super ervaring. We mochten namelijk met de babytijgers op de foto en ze vasthouden. Cute <329 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar