Zoeken

Hoe ervaar ik het?

Siri en ik zijn al ruim 2 maanden in Malta en we merken beide dat we dit anders ervaren, maar hoe kijk ik naar ons avontuur?


Ten eerste ben ik heel blij dat ik dit avontuur ben aangegaan en heb mogen meemaken! Ik ben persoonlijk met veel dingen vooruit gegaan, natuurlijk mijn Engels, je bent verplicht om het te spreken en daar leer je heel veel van. Ook ga je anders kijken naar dingen, er werd al gezegd “je wordt hier sterker door en komt terug als een volwassen persoon” maar dit is echt zo, ik ben zo veel gegroeid in deze twee maanden!


En ten tweede, IK WIL NOG NIET NAAR HUIS!!!! Nog maar 1 maand en dan zit ik al weer in het vliegtuig terug naar Nederland, als ik er al aan denk krijg ik een naar onderbuik gevoel… Je ontmoet hier mensen over de hele wereld, natuurlijk veel Nederlanders maar ook mensen uit IJsland, Ierland, Oostenrijk, noem maar op. Maar het meest dankbaar ben ik met ons meiden groepje dat we hier hebben leren kennen, maak kennis met TLSG: The Limbo Spice Girls. Ieder weekend zijn we wel samen en we slepen elkaar door dik en dun. Er staan nu al plannen vast voor een jaarlijkse trip om samen de hele wereld te ontdekken! Ik ga het eerlijk toegeven, op dit moment mis ik “thuis thuis” helemaal niet. Natuurlijk blijven familie en vrienden altijd door mijn hoofd rond spoken maar ik zit op dit moment met een super gevoel in Malta.


Ik ga deze laatste maand nog even genieten en zie jullie snel weer!


Dikke kus, Christel
210 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00