Zoeken

hoe 9 maanden 2 weken Tenerife werden. (de voorbereiding, vertrek & aankomst)

Hallo, mijn naam is Megan ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding zelfstandig medewerker leisure& hospitality op het vista college in Maastricht. Voor mijn tweede/derde jaars stage moet ik 1200 uur (9 maanden) stage lopen. Wat een te gekke nooit meer te vergeten avontuur moest worden liep het iets anders dan ik had verwacht....


DE VOORBEREIDING

Mijn stage heb ik al best vroeg geregeld. In oktober kwam ik in aanraking met het bedrijf istage. Dit bedrijf regelt voor studenten een stageplek in het buitenland. Iets wat ik super graag wilde om ervaring op te doen en iets is om nooit te vergeten bovenal krijg je deze kans niet vaak. Na een gesprek te hebben met istage werd het duidelijk dat ik voor 9 maanden kon werken in een animatieteam in Puerto de La Cruz. Iets waar ik natuurlijk even over moest nadenken het is natuurlijk niet niks om in je eentje zoo lang weg te zijn van iedereen. Toch heb ik deze uitdaging met beide handen gegrepen!


VERTREK & AANKOMST

9 maart was het dan zo ver mijn avontuur zou eindelijk beginnen! Iets waar ik al heel lang na had uitgekeken. De laatste paar weken heb ik natuurlijk nog goed afscheid genomen van mijn vrienden en familie en daar ging ik dan. 9 maart 6:20 zat ik in het vliegtuig op weg naar mijn nieuwe woonplaats tot december. Ik vond het best spannend want had nog nooit gevolgen en daar ging ik dan voor de eerste keer in mijn eentje (gelukkig

was het vliegen allemaal goed gegaan).

Na 4 uur en 20 minuten kwam ik dan eind

elijk aan op het vliegveld in Zuid-Tenerife. Gelukkig was ik niet helemaal alleen en zat er nog een meisje in het vliegtuig die ook stage ging lopen in Puerto de La Cruz. Na ongeveer twee uurtjes te rijden kwam ik eindelijk aan bij mijn hotel BLUESEA Puerto resort. Daar werd ik opgewacht door andere stagiaires wat ik heel fijn vond! Toen ik de koffers in mijn kamer had gezet kreeg ik een rondleiding door de hotels waar ik zou stage lopen. Na dat gedaan te hebben zijn we naar het strand gegaan want het was daar al 25 graden! beter kon ik mijn eerste dag natuurlijk niet beginnen. Na lekker op het strand gezeten te hebben gingen we nog even boodschapjes doen en wat lekker eten bij een Italiaans restaurantje en daarna gingen we weer terug naar het hotel om ons te gaan verzorgen want s'avonds gingen we wat drinken bij het barretje naast het hotel want een van de stagiaires was om 00:00 jarig. Toen we dat gevierd hadden gingen we allemaal lekker naar bed. Mijn eerste dag in Tenerife beviel me dus goed!

13 keer bekeken0 reacties