Zoeken

Hi new experience...

Laat ik mezelf eventjes voorstellen..


Mijn naam is Danai Stampolakis, ik ben 18 jaar oud ( 9 maart 2020, word ik 19 ) ik ben half Grieks, half Nederlands en ik zit in mijn examenjaar van de opleiding Interieuradviseur op het Vista College. 👩🏼‍💻


Sinds ik op de middelbare school zit wilde ik al heel graag een jaar of half jaar gaan studeren in het buitenland en dan natuurlijk het liefste Griekenland omdat ik ik zelf half Grieks ben..

Toen ik de opleiding begon hoorde ik dat je in het examen jaar stage in het buitenland kon lopen. Dit wilde ik natuurlijk heel erg graag.. maar daar ben ik toen niet verder over doorgegaan want dat was pas over 2,5 jaar.


2 jaar verder en ik wilde toch eigenlijk wel echt graag een stage in Griekenland lopen.. dus ik ben eens rond gaan vragen, uiteindelijk na een paar telefoontjes, mailtjes en een HELEBOEL formulieren invullen was de stage geregeld... maar wat heb ik nou allemaal nodig voor 4,5 maand stage in Griekenland? ja, uh, goeie, veel.....


Maar even tussen ons.. ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het ECHT ging doen, dat ik echt naar Griekenland ging. Het is allemaal ook best raar.


Maargoed, wat heb ik allemaal nodig. Veel. Aangezien ik diabetes type 1 heb moet ik daar ook veel voor hebben.. zo'n 1,5 week voor vertrek heb ik alles geregeld. Eerlijk gezegd ben ik pas de dag voordat ik vertrok echt begonnen met inpakken.. 2 dagen daarvoor heb ik nog eventjes geshopt hihi! 😝 Eigenlijk had ik heeeeel erg last van uitstelgedrag, ik wilde het liefste bij mijn vriend zijn of shoppen.. 🙄


Maargoed de koffers zijn ingepakt en het gewicht klopt allemaal.. toppie. 😄


Spannend maar ik heb geen stress en ben niet supernerveus wat ik gedacht had wel te zijn..


P.S. Zino ( mijn kat ) wilde volgens mij ook erg graag mee naar het zonnige Griekenland!
157 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar