Zoeken

Hi new experience...

Laat ik mezelf eventjes voorstellen..


Mijn naam is Danai Stampolakis, ik ben 18 jaar oud ( 9 maart 2020, word ik 19 ) ik ben half Grieks, half Nederlands en ik zit in mijn examenjaar van de opleiding Interieuradviseur op het Vista College. 👩🏼‍💻


Sinds ik op de middelbare school zit wilde ik al heel graag een jaar of half jaar gaan studeren in het buitenland en dan natuurlijk het liefste Griekenland omdat ik ik zelf half Grieks ben..

Toen ik de opleiding begon hoorde ik dat je in het examen jaar stage in het buitenland kon lopen. Dit wilde ik natuurlijk heel erg graag.. maar daar ben ik toen niet verder over doorgegaan want dat was pas over 2,5 jaar.


2 jaar verder en ik wilde toch eigenlijk wel echt graag een stage in Griekenland lopen.. dus ik ben eens rond gaan vragen, uiteindelijk na een paar telefoontjes, mailtjes en een HELEBOEL formulieren invullen was de stage geregeld... maar wat heb ik nou allemaal nodig voor 4,5 maand stage in Griekenland? ja, uh, goeie, veel.....


Maar even tussen ons.. ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het ECHT ging doen, dat ik echt naar Griekenland ging. Het is allemaal ook best raar.


Maargoed, wat heb ik allemaal nodig. Veel. Aangezien ik diabetes type 1 heb moet ik daar ook veel voor hebben.. zo'n 1,5 week voor vertrek heb ik alles geregeld. Eerlijk gezegd ben ik pas de dag voordat ik vertrok echt begonnen met inpakken.. 2 dagen daarvoor heb ik nog eventjes geshopt hihi! 😝 Eigenlijk had ik heeeeel erg last van uitstelgedrag, ik wilde het liefste bij mijn vriend zijn of shoppen.. 🙄


Maargoed de koffers zijn ingepakt en het gewicht klopt allemaal.. toppie. 😄


Spannend maar ik heb geen stress en ben niet supernerveus wat ik gedacht had wel te zijn..


P.S. Zino ( mijn kat ) wilde volgens mij ook erg graag mee naar het zonnige Griekenland!
155 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00