Zoeken

Het Verblijf

Ik heb op 2 verschillende locaties gezeten. De eerste 2 weken zat ik op de camping Les Iscles in Eygliers, Frankrijk. Daar hadden we een kampement voor de stagairs die de eigenvaardigheden gingen verbeteren en een ander kampement voor de begeleiders en de families. Op mijn andere locatie zat ik op de camping Lac Lexert in Bionaz, Italië. Op beide campings maakten wij gewoon gebruik van de faciliteiten van de camping. Ik sliep in een tent en daar lagen ook al mijn spullen. We hadden op beide locaties één grote partytent waar we onder deden eten en in de avond zaten.

9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00