Zoeken

De Cultuur

In Frankrijk aten we elke ochtend stokbrood! Dat was het enige culturele dat heb ik meegekregen in alle weken. Ik kwam niet echt in aanmerking met de fransen zelf. In Italië hadden we een Italiaanse campingeigenaar die graag met ons deed praten en ons ook graag wilde bedanken elke week. We hebben verschillende typische Italiaanse dranken voorbij zien komen als cadeau. Voor de rest hadden wij Nederlandse gasten dus heb ik niet veel van de culturen meegekregen.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00