Zoeken

Het klimaat in Cochem

Hallo allemaal,


Hierbij mijn 3e blog vanuit het mooie Cochem.

Cochem is een prachtig plaatsje met geweldige uitzichtpunten en

bezienswaardigheden.


Het weer hier is top! Het regent hier amper en heeft tot nu toe maar maximaal drie keer geregend en verder is het weer meestal wel boven de 25 graden. Afgelopen week en deze week is het allen maar boven de 30 graden geweest met een maximale temperatuur van 37 graden.


Met deze temperaturen is het niet al te fijn om te werken en zodoende wordt er dan ook een tropenrooster opgesteld. Een aantal activiteiten worden omgezet naar waterspelletjes en onze mascotte Koos Konijn wordt beperkt ingezet bij activiteiten. Het is ongezond en niet te doen om met deze temperaturen een enthousiaste Koos in te zetten.


Er zitten hier wel heel veel verschillende insecten en soms zitten er erg vieze beestjes tussen.

Ik word dagelijks ook wel minimaal 3 tot 5 keer geprikt door een mug en daar wordt ik niet zo happy van, het zijn kleine muggen maar ook grote muggen en deze jeuken dan ook enorm.


Met deze temperaturen is het ook niet fijn slapen, in de nacht laat ik mijn ramen op kierstand staan en overdag laat ik mijn ramen en gordijnen gesloten. Op deze manier blijft het nog wel enig sinds een beetje koel en kan ik in de nacht wel slapen.


Ik ga het hierbij laten en ik spreek jullie snel weer!


Groetjes,


Michaily Pappas

Arcus college

10 keer bekeken0 reacties