Zoeken

Hello, my name is Davinia

I am studying bodywork. I have been selected for the internship of Erasmus from the 26th March to 1st May. I have bought the flight ticket to go to Heerlen. I am going to stay at The grand Student Hall. I am very excited because it is my first time traveling to other country.

See you,

#traveling #Heerlen #Erasmus


21 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar