Zoeken

Hello Malta!

Bijgewerkt: 3 apr 2019

Hey allemaal,

Wij zijn Siri Slijpen (19) en Christel Saes (18) en zitten allebei in het laatste leerjaar van de opleiding interieuradviseurs. Toen we te horen kregen dat ook buitenlandse stages mogelijk waren twijfelde we geen moment. Een lekker warm land opzoeken, waarom niet?! We gaan 3,5 maand stage lopen in Malta, het is een klein maar mooi land waar veel te ontdekken is. We zijn er beide nog niet geweest en kijken erg naar dit avontuur uit.


Thuis wonen we allebei nog bij onze ouders, en nu moeten we het samen in een appartement overleven. Zelf koken, de was doen en poetsen… HELP!! Het appartement hebben wij gehuurd en het ligt midden in Sliema. Het ligt lekker dicht bij het centrum en alles is op loop afstand te bereiken. Stage ligt midden in Birkirkara en hiervoor moeten we de bus pakken. Er rijden veel bussen in Malta en er gaan ook vaak wat bussen die kant op. Wij hebben allebei heel veel zin in stage en kijken ernaar uit!

We houden jullie nog op de hoogte!!


Kusjes, Siri & Christel


We hebben een leuke vlog gemaakt van onze eerste ervaringen in Malta, klik op de link om het te bekijken.60 keer bekeken0 reacties