Zoeken

Helemaal klaar ervoor!

Whoeehaaa de datum kwam steeds dichter bij! Het inpakken van de koffers kon beginnen, ook al was dit een hele klus, wat moesten we namelijk meenemen en wat konden we beter thuislaten? Uiteindelijk, na check check, dubbelcheck en alles 6x in en uitgepakt te hebben, had ik mooi 2 koffers vol en ietsje meer dan 30 kilo. Ik was klaar voor vertrek.

We hadden op het

vliegveld afscheid genomen van familie en mijn vriend en de reis kon beginnen, we gingen eindelijk, na zoveel weken wachten, naar Tenerife. Ons avontuur kon beginnen!

Na een vliegreis van ongeveer 5,5uurtjes vliegen, we hadden namelijk een halfuurtje vertraging, kwamen we aan in het superr zonnige Tenerife!🌞

We werden opgehaald door Dennis, een medewerker van het Hotel Mar Y Sol en het buro LeRo. Na een rit van ongeveer een kwartiertje kwamen we aan bij onze stageplaats voor de komende 7 weken. We werden verwelkomt door een paar medewerkers en naar onze kamer gebracht. Ook hebben we een korte rondleiding door het hotel gehad, maar die waren we al snel vergeten, mygodd wat was het groot!

De eerste drie dagen waren Mirjam en Mario, onze leraren ook aanwezig. We hebben kennis gemaakt met de 2e jaars, hun stage zat er bijna op. De eerste avond hebben we met z’n allen gegeten en ervaringen uitgewisseld. De dag daarna hebben we met de leraren de cultuur van Tenerife leren kennen en verschillende stadjes en dorpen bezocht. Ook mooie plekjes van het eiland!Verder hebben we de eerste paar dagen een gesprek gehad met Ina, de bazin van LeRo, het bedrijf die zorg verkoopt aan haar gasten. Ook hebben we de dienstkleding ontvangen en de rondleiding verder afgemaakt.

Het was een spannende eerste week met superveel nieuwe indrukken maar we hebben er ontzettend veel zin in!


Lieve groetjes van Lotte

19 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00