Zoeken

Helaas, weer terug naar Nederland..

Op zondag 23 augustus was het dan toch eindelijk tijd om naar huis te gaan.. Door ons harde werk konden wij een dag eerder naar huis gaan dan van te voren was afgesproken. We vertrokken met 6 man vanuit Italië in een volgeladen bus + volgeladen aanhanger erachter. Super gezellig natuurlijk maar heel anders dan dat ik had op de heenweg, waar ik maar met 1 iemand in een auto zat. Na zo’n 12u onderweg te zijn bereikte we de grens van Nederland. Toen hebben we het nog mooi met z’n alle afgesloten bij de McDonalds in Gronsveld. Een halfuurtje later stond ik weer voor mijn eigen deur na 7 weken.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00