Zoeken

Een ervaring rijker!

Ik heb 7 weken lang mogen leren hoe je nou voor een groep moet staan en hoe je ze het beste kunt begeleiden. Ook heb ik geleerd hoe ik nou een raft moet besturen en hoe je stellingen moet maken in een canyon. Je leert ook hoe je moet omgaan met de veiligheid en kleine ongelukjes tijdens een canyon trip. De verzorging van de materialen en alles voorbereiden was ook een goede les. Al met al was het een hele mooie stage en ben ik een echte ervaring rijker.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00