Zoeken

Helaas weer terug naar Nederland šŸ‡³šŸ‡±

Na 5 fantastische weken is er ook weer een einde aan mijn stage gekomen en moet ik weer terug naar huis. Ik ben donderdag avond vroeg gaan slapen want de gasten waren op bivak dus het was lekker rustig op het kamp. Helaas was dat lekkere rustige maar voor even want er kwam onweer en de gasten werden allemaal terug gehaald naar het kamp. Snel mijn bed uit en nog wat dingen voorbereiden voor als de gasten terug kwamen op het kamp. Toen de gasten terug waren weer mijn bed ingedoken om nog wat slaap te pakken voor ik ging vertrekken. Na 4 uurtjes geslapen te hebben ben ik om 1 uur ā€˜s nachts vertrokken vanuit Frankrijk richting huis. 11 uurtjes lang onderweg geweest helemaal alleen lekker de muziek aan en rustig door rijden. Rond 12 uur in de middag ben ik weer thuis aangekomen na een veilige en goede reis en een mooie ervaring rijkeršŸ˜Š

6 keer bekeken0 reacties