Zoeken

Helaas weer terug naar Nederland šŸ‡³šŸ‡±

Na 5 fantastische weken is er ook weer een einde aan mijn stage gekomen en moet ik weer terug naar huis. Ik ben donderdag avond vroeg gaan slapen want de gasten waren op bivak dus het was lekker rustig op het kamp. Helaas was dat lekkere rustige maar voor even want er kwam onweer en de gasten werden allemaal terug gehaald naar het kamp. Snel mijn bed uit en nog wat dingen voorbereiden voor als de gasten terug kwamen op het kamp. Toen de gasten terug waren weer mijn bed ingedoken om nog wat slaap te pakken voor ik ging vertrekken. Na 4 uurtjes geslapen te hebben ben ik om 1 uur ā€˜s nachts vertrokken vanuit Frankrijk richting huis. 11 uurtjes lang onderweg geweest helemaal alleen lekker de muziek aan en rustig door rijden. Rond 12 uur in de middag ben ik weer thuis aangekomen na een veilige en goede reis en een mooie ervaring rijkeršŸ˜Š

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

Ā© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00