Zoeken

hawn ġejt Malta

Mijn reis naar malta begon op 30 December, voor een 6 maanden stage in Malta als vliegtuig technicus. Samen met een vriend hebben we een appartement gehuurd op het eiland dicht bij de zee en 30 minuten fietsen naar de luchthaven van Malta.


31 December hebben we nieuwjaar gevierd in Malta, met natuurlijk vuurwerk en festiviteiten!6 Januari zijn we begonnen bij Medavia, na wat wachten bij security hadden we onze luchthaven passen gekregen en konden we het team ontmoeten en echt beginnen met onze stage.
De mensen om Malta zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, Fietsen met het verkeer in Malta is wel een uitdaging aangezien ze geen fietsers gewent zijn en snel zenuwachtig worden als ze er een zien, wat tot rare situaties kan leiden.


we hebben ondertussen ook wat dingen wezen bekijken, zoals de oude hoofdstad Mdina, en het zuster eiland Gozo.
12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00