Zoeken
  • Stippie

hawn ġejt Malta

Mijn reis naar malta begon op 30 December, voor een 6 maanden stage in Malta als vliegtuig technicus. Samen met een vriend hebben we een appartement gehuurd op het eiland dicht bij de zee en 30 minuten fietsen naar de luchthaven van Malta.


31 December hebben we nieuwjaar gevierd in Malta, met natuurlijk vuurwerk en festiviteiten!6 Januari zijn we begonnen bij Medavia, na wat wachten bij security hadden we onze luchthaven passen gekregen en konden we het team ontmoeten en echt beginnen met onze stage.
De mensen om Malta zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, Fietsen met het verkeer in Malta is wel een uitdaging aangezien ze geen fietsers gewent zijn en snel zenuwachtig worden als ze er een zien, wat tot rare situaties kan leiden.


we hebben ondertussen ook wat dingen wezen bekijken, zoals de oude hoofdstad Mdina, en het zuster eiland Gozo.
12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar