Zoeken

#5 Happy Easter Everybody!

Bijgewerkt: 17 apr 2019

Zo, nog een paar weken te gaan en dan gaan we alweer naar huis!


Vorig weekend hebben wij (Yasmin, Sonja en ik) de stad Aalborg bezocht in Denemarken, een mega mooie maar vooral een architectonische stad met veel streetart en gekleurde gebouwen. Maar waar je vooral ook goed kunt shoppen! Dit hebben we dan ook goed gedaan.

Deze week komen mijn ouders op bezoek hier in Denemarken, ik ben dan ook erg blij om het thuisfront weer te zien en een beetje te voelen. Maar ik wil nog niet weg hier, dus we blijven vooral lekker genieten!


Even tussen door: Een buitenlandse stage, zou ik dit wel gaan doen? Dit is wat vele studenten zich afvragen als ze de kans krijgen om op buitenlandse stage te gaan. Ik zeg DOEN waarom niet, wat kan er mis gaan(Uhmm, vanalles maar het is het zeker waard) ?! Dit was een geweldige ervaring, maar ook ontzettend leerzaam!


Zo dit was het weer voor nu!


Wish me luck!

Groetjes,


Lonne Hendriks

107 keer bekeken0 reacties