Zoeken

Golf- und Ferienresort Cochem

Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwe blog. En dit keer gaat het over het vakantiepark Golf-und Ferien Resort Cochem waar ik stage loop in animatie en horeca. Hier een paar foto`s met wat het is.

Receptie (Rezeption)

Horeca (Gaststätte) Dit is de bar waar mensen kunnen bestellen en waar de drankjes worden gemaakt.

Kids Club ( Kidsclub) Normaal staan er 4 kleine gele tafels en en 9 a 10 grote tafels.Vakwerkhuizen/ vakantiehuis

(Fachwerkhäuser / Ferienhaus) Dit ons stagehuis
We hebben ook nog een zwembad en frituur maar hier kon ik geen foto`s van maken omdat hier gasten waren.


Tot de volgende blog!


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00