Zoeken

Going to Malta #blog 1!


Als eerst zal ik mezelf even voorstellen.


Mijn naam is Selina Alberts, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Landgraaf. Momenteel volg ik de opleiding Evenementenorganisatie op het Vista college in Maastricht. Ik zit in mij derde en tevens ook in mijn laatste jaar van deze opleiding. Voor het laatste jaar van mij opleiding moeten we 4 maanden stage lopen dit wou ik niet zomaar in Nederland doen maar ergens anders daarom heb ik ervoor gekozen om naar het buitenland te gaan.

Maar wou naar zou veel verschillende landen want overal is het mooi. Maar heb uiteindelijk gekozen voor MALTA!!


Wat heb ik hiervoor allemaal moeten doen?

Een stageplek vinden en regelen, een appartement vinden, verschillende beurzen aangevraagd, vluchten geboekt en koffer inpakken


Naar lang wachten was het eindelijk zover. En van iedereen afscheid hebben genomen kon mijn avontuur beginnen. Op 7 maart van Eindhoven airport naar Malta Airport. Na een vlucht van 3 uur vliegen was ik dan eindelijk in Malta waar ik altijd tijd naar toe had geleefd. Gelukkig had ik het weekend nog om malta te verkennen en te ontdekken want mijn eerste stage dag was op 9 maart.


Zaterdag ben ik het stadje St. Julians maar even door gelopen om naar de winkel te gaan want er moest nog worden gekookt en alles worden opgeruimd. Zondag ben ik een beetje op tijd opgestaan en daarna ben ik het stadje st. Julians en Sliema gaan verkennen om te kijken wat er allemaal is.


Het is nog allemaal even wennen de eerste week en je plekje te vinden op stage en in het nieuwe land maar dat gaat allemaal goed komen


See you next time x

20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00