Zoeken

Geweien zoeken, fotoshoot en husky hike

De afgelopen week hebben we niet super veel gedaan, maar ik ben wel eindelijk op de husky hike geweest, dat was enorm leuk!!! We hebben ook mogen mee doen aan een fotoshoot voor het bedrijf met de kano's. Deze foto's zijn van Eva enorm leuk en er zijn een paar van mij die ook wel leuk zijn, maar ook enorm veel waar ik op de achtergrond zit alsof ik niet weet wat ik aan het doen ben. Jess en loïs maakten hier gebruik van en maakte er een paar leuke foto's van.... natuurlijk kun je die zien in de video hieronder. Ook gingen we op zoek naar geweien van rendieren of elanden, maar die zijn moeilijk te vinden en of het ons gelukt is zie je ook hieronder..


Ga maar snel kijken en ik hoop dat jullie het weer leuk vinden!!!41 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00