Zoeken

GESLAAGD!

CGI GESPREK:

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het CGI gesprek over onze eindopdracht Plank.

Extra vroeg naar Talking gegaan om nog even de puntjes op de I te zetten. Om 10 uur stond daar opeens onze oude vertrouwde meneer Saes in de deuropening! hij had een lekkere brownie taart bij zich, ontzettend lekker en een goede bodem voor een goed CGI gesprek.


Om 11:00 begon het dan, ik mocht beginnen met het CGI gesprek. Na ongeveer een uur was ik klaar en ben ik buiten gaan staan zodat meneer Saes en Fabian konden bespreken of ik geslaagd was ja of nee. Na 5 minuutjes geijsbeerd te hebben van de zenuwen werd ik dan naar binnen geroepen.


JA HOOR STAN IS GESLAAGD!

Na 4 jaar deze geweldige opleiding de hebben gevolgd ben ik dan toch eindelijk geslaagd voor mijn CGI! Ook Kasper is geslaagd dus wij konden het geluk niet op!

Om 15:00 zijn we samen een biertje gaan drinken om het te vieren bij ons vaste stekkie La Taverneta. Rond 17:00 heb ik de trein gepakt naar Blanes om een lekker relaxed weekendje te hebben samen met mijn ouders die mij kwamen opzoeken.


BLANES:

In Blanes heb ik lekker gerelaxed en heerlijk gegeten bij een top strandtentje langs de boulevard en natuurlijk een paar klassieke sangria's genutigd.

De zondag hebben wij een boodtocht gemaakt langs de Costa Brava met geweldig weer.

De eerste stop was het overtoeristische badplaatsje Lloret de Mar. Hier hebben we het hotel bezocht waar mijn vader 35 jaar geleden had gezeten. Na Lloret zijn we naar het Mooie Tossa de Mar gevaren. Na te hebben gelopen door het prachtige middeleeuwse stadje van Tossa zijn we bij een pitoresk tentje wat gaan eten en drinken.


Om 17:00 nam ik afscheid van mijn ouders en stapte ik in de trein richting Barcelona voor 1:40 uur.


Kortom EEN TOP WEEKEND!87 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00