Zoeken

GESLAAGD!

CGI GESPREK:

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het CGI gesprek over onze eindopdracht Plank.

Extra vroeg naar Talking gegaan om nog even de puntjes op de I te zetten. Om 10 uur stond daar opeens onze oude vertrouwde meneer Saes in de deuropening! hij had een lekkere brownie taart bij zich, ontzettend lekker en een goede bodem voor een goed CGI gesprek.


Om 11:00 begon het dan, ik mocht beginnen met het CGI gesprek. Na ongeveer een uur was ik klaar en ben ik buiten gaan staan zodat meneer Saes en Fabian konden bespreken of ik geslaagd was ja of nee. Na 5 minuutjes geijsbeerd te hebben van de zenuwen werd ik dan naar binnen geroepen.


JA HOOR STAN IS GESLAAGD!

Na 4 jaar deze geweldige opleiding de hebben gevolgd ben ik dan toch eindelijk geslaagd voor mijn CGI! Ook Kasper is geslaagd dus wij konden het geluk niet op!

Om 15:00 zijn we samen een biertje gaan drinken om het te vieren bij ons vaste stekkie La Taverneta. Rond 17:00 heb ik de trein gepakt naar Blanes om een lekker relaxed weekendje te hebben samen met mijn ouders die mij kwamen opzoeken.


BLANES:

In Blanes heb ik lekker gerelaxed en heerlijk gegeten bij een top strandtentje langs de boulevard en natuurlijk een paar klassieke sangria's genutigd.

De zondag hebben wij een boodtocht gemaakt langs de Costa Brava met geweldig weer.

De eerste stop was het overtoeristische badplaatsje Lloret de Mar. Hier hebben we het hotel bezocht waar mijn vader 35 jaar geleden had gezeten. Na Lloret zijn we naar het Mooie Tossa de Mar gevaren. Na te hebben gelopen door het prachtige middeleeuwse stadje van Tossa zijn we bij een pitoresk tentje wat gaan eten en drinken.


Om 17:00 nam ik afscheid van mijn ouders en stapte ik in de trein richting Barcelona voor 1:40 uur.


Kortom EEN TOP WEEKEND!87 keer bekeken0 reacties