Zoeken
  • 208282

Genieten van mijn leven in Valencia!

Voor mijn vertrek was ik heel erg nerveus over van alles en nog wat. Ik wou er maar niet aan denken dat ik daar dadelijk helemaal alleen in m’n uppie zou zitten.

Dus toen de dag aanbrak dat ik echt helemaal ‘’alleen’’ zou zijn had ik hele erge buikpijn. Gelukkig bleek niets minder waar. Ik ben geen moment alleen geweest tijdens deze periode. ( En ja zelf niet op de wc, want ja 5 kamergenoten en 1 badkamer….)

Ik heb de meest leukste kamergenoten die ik maar kon wensen. Ik heb hier echt vrienden voor het leven gemaakt. Maar niet alleen mijn kamergenoten hoor! Ook ben ik meerdere keren trips gaan doen met bepaalde studentenorganisaties of de nachten dat ik uitging. Op al deze dagen en nachten heb ik ook zo veel leuke mensen ontmoet.

Buiten mijn leuke vrienden vrienden heb ik van al het andere ook zo onwijs genoten hier! De cultuur, de taal ( met moeite een beetje onder de knie gekregen…), de stage en alles wat ik voor dit bedrijf heb mogen doen.

Ik heb het zo onwijs leuk gehad dat ik het heel jammer vind om over 3 weken weer naar huis te moeten gaan.

10 keer bekeken0 reacties