Zoeken

Even voorstellen

Hallootjes,


Mijn naam is Kelsey en samen met Eva-marie gaan wij op stage naar Lapland (Zweden).

Ik doe de opleiding leisure & hospitality niveau 4 en zit nu in mijn 2e leerjaar en dus mijn 2e stage. Mijn vorige stage was zeker een succes!! Toen zat ik bij Roompot park Zeebad en heb daar erg kunnen genieten van het werk en de omgeving!


Ik heb nu gekozen voor het lopen van mijn stage in het buitenland, omdat ik denk dat ik er enorm veel van kan leren.


Wij nemen jullie de komende weken/maanden mee naar het prachtige Zweden en hopelijk vinden jullie het net zo leuk!


In Lapland gaan we een stage tegenmoet in een bungalowpark/hotel. Daar starten wij het animatieprogramma op en helpen we bij de horeca ook mee. Dit is pas het 3e zomerseizoen wat ze daar draaien en er komen steeds meer kinderen, tijd voor een animatie programma dus.

57 keer bekeken0 reacties