Zoeken

EVEN BIJKLETSEN

Ik heb al een tijdje niet meer geblogt, omdat we het erg druk hadden. dus laat ik jullie maar even bijkletsen!


Wat is het hier toch mooi!

We hebben de afgelopen weken veel gewerkt maar ook veel leuke dingen gedaan! We zijn meegegaan op de buggy tour. Lekker 1,5 uur crossen door het bos, LOVE IT!


Ze gaan niet harder als 60 km/u nu denk je dat is niet zo hard. NOU?! Als je erin zit met geen deuren en geen fatsoenlijke wegen. Dan is dat best hard! Natuurlijk was het weer prachtig om de natuur te zien.

Ook ben ik met Jess en de quad naar een wilderness kamp gereden om daar dingen af te zetten.

Het was daar echt prachtig en zou er zo gaan slapen. Er waren wel veel muggen en het was heel warm deze dag.


We zijn ook nog even in het bootje geweest. DAT WAS DRAMATISCHE! Voor dat we überhaupt in het bootje zaten waren we al weer 10 minuten verder. Toen moesten we nog van de kant af bedelen dat duurde ook nog eens 10 minuten. Maar er zat ook nog eens een vrouw op de kant die ons de hele 20 minuten alleen maar heeft uitgelachen. Eigenlijk snap ik het wel we waren RAMPZALIG.

Maar het was wel mooi

Nu heb ik nog niet eens over het uitstappen gesproken. We roeide naar de kant nu dacht ik dat die wel goed lag dus ik wil uitstappen. Dus ik zet een voet op de kant schuift het bootje weg. Zo testen ik even mijn lenigheid en ging ik bijna zwemmen, maar ik ben op de kant gekomen. Alleen toen moest Kelsey nog uitstappen en sloeg het bootje bijna om. MAAR WE HEBBEN HET GEHAALD!


ff selfie maken

Altijd als je een mindere dag hebt is Cody er voor je! WAT EEN POEPIE!


Hij is zo schattig als die lacht!


Gisteren hadden we samen een dagje vrij en we wilde wat leuks doen. Dus we besloten om naar Kiruna te gaan en op de heen weg langs een sapmi museum te gaan en naar het ijshotel. Bij het salmi museum kon je rendieren voeren en aaien.En wat waren ze schattig!
Nog eentje dan


We hebben een super leuke dag gehad! En wat gaat de tijd hier snel voorbij, eigenlijk een beetje te snel!


Vergeet niet de blog van Kelsey te kijken!!


Groetjes,


Eva-marie en Kelsey

48 keer bekeken0 reacties