Zoeken

Ervaringen, cultuur & wat heb ik geleerd

Samen met Vera hebben we verschillende uitstapjes gemaakt. Zo zijn we samen met de ouders van Vera naar het Anaga gebergte geweest en hebben we met de opa en oma een rondtour over het eiland gemaakt. Zo hebben we eigenlijk het hele eiland gezien, ook omdat we met de leraren al verschillende uitstapjes gemaakt hadden over het eiland.

Er is veel natuur aanwezig op het eiland. Ook is er ontzettend veel toerisme op het eiland waardoor je de echte Spaanse cultuur nauwelijks leert kennen, de echte Spaanse cultuur leer je meer door de kleine delen van een stad op te zoeken of bij een typisch Spaans restaurantje te gaan eten (dit hebben wij zeker gedaan, echt aan te raden voor tapas liefhebbers :) ).

Ik heb echt een ontzettend leuke tijd gehad in Tenerife en dit was echt een ervaring om nooit meer te vergeten, ook mede omdat we eerder naar huis moesten vanwege Corona.

Wat ik heb geleerd is eigenlijk een stukje verbetering van mijn Engels en Duits. Ook heb ik geleerd om met meer rust te werken, omdat de mensen hier op vakantie zijn is rust erg belangrijk.

En natuurlijk heb ik Tenerife leren kennen, ik zou hier graag nog een keer terug komen.


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00