Zoeken

En ook dag 2 zit er bijna op šŸ˜Š

Vanochtend vroeg opgestaan om op tijd te zijn voor ons bezoek aan het kinderdagverblijf. Dit kinderdagverblijf is geĆÆnspireerd op de filosofie van Reggio Emilia. We hebben ontzettend genoten van de kinderen, de ruimtes en het gebruik van hun materialen.


In de middag een bezoek gebracht aan het bejaardenhuis in Huddinge. Ook een heel inspirerend bezoek. Al met al heel erg vergelijkbaar met onze ouderenopvang.


Morgen nog meer bezoeken. Wij gaan moe maar voldaan naar bed.


Duimpjes omhoog šŸ‘šŸ¼. En kijk zeker ons filmpje!


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2339616816358671&id=1591102021210158


Groetjes Dana

12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

Ā© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00