Zoeken

Einde komt langzaam dichterbij


Er begint langzamerhand een einde te komen aan het Barcelona avontuur.

Kasper en Ik hebben keihard liggen zwoegen aan onze onze examenopdracht en het was heel leuk om te doen maar niet gemakkelijk. Na flink wat tegenslagen wat betreft vertraging van partijen van derde en nachten doorwerken hebben wij allebei gister toch ons examenportfolio kunnen inleveren!


Na dit te hebben ingeleverd zijn er nog ongeveer 3 weekjes tot het CGI gesprek waarin uit zal komen of ik geslaagd ben voor mijn opleiding mediavormgeving. Het einde van mijn opleiding en van het stageavontuur in Barcelona komt langzamerhand in zicht, wat ik aan de ene kant toch wel erg jammer vind. Ik moet zeggen dat ik me er ook wel weer ontzettend verheug om terug naar huis te gaan.


Achja nog 1,5 maandje genieten en doorwerken!20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar