Zoeken

Einde komt langzaam dichterbij


Er begint langzamerhand een einde te komen aan het Barcelona avontuur.

Kasper en Ik hebben keihard liggen zwoegen aan onze onze examenopdracht en het was heel leuk om te doen maar niet gemakkelijk. Na flink wat tegenslagen wat betreft vertraging van partijen van derde en nachten doorwerken hebben wij allebei gister toch ons examenportfolio kunnen inleveren!


Na dit te hebben ingeleverd zijn er nog ongeveer 3 weekjes tot het CGI gesprek waarin uit zal komen of ik geslaagd ben voor mijn opleiding mediavormgeving. Het einde van mijn opleiding en van het stageavontuur in Barcelona komt langzamerhand in zicht, wat ik aan de ene kant toch wel erg jammer vind. Ik moet zeggen dat ik me er ook wel weer ontzettend verheug om terug naar huis te gaan.


Achja nog 1,5 maandje genieten en doorwerken!20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00