Zoeken

Eerste weken

Hey hoi,

We zitten hier nu precies op 1/3 deel van ons avontuur in Malta. We hebben genoeg tijd gehad om veel te leren kennen van het land en kennis te maken met nieuwe mensen.


Het land zelf bevalt ons ontzettend goed we zijn ook eindelijk gewend geraakt aan het feit dat iedereen aan de linkerkant rijdt, ook kwa communicatie gaat alles super met ons engels we merken ook dat ons engels niveau heel erg vooruit is gegaan, je leert dit vanzelf het is tenslotte de enige taal waarin je kunt communiceren met de mensen want Maltees gaat ons zeker niet lukken om te leren (Maltees is een combinatie van Italiaanse, Siciliaanse en Engelse leenwoorden).


We zijn beide tot nu toe super blij dat we dit avontuur zijn aangegaan en het ons ook echt goed af gaat, nog geen tegenvallers in ieder geval. Ook het leven in ons eigen appartement lukt ons nog prima terwijl we in Nederland nog beiden thuis wonen.

We hebben ook meteen een enorme storm meegekregen hier in malta zo heftig hadden we beiden nog nooit meegemaakt…


En twee dagen later zie je van zo een storm niks meer alsof er niks gebeurt is.

Ook missen we dit jaar carnaval thuis, als echte limburgers vieren wij ieder jaar lekker carnaval maar nu maken we er zelf iets leuks van in Malta met onze nieuwe vrienden.

Kusjes Christel & Siri22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar