Zoeken

eerste stage buitenland

Bijgewerkt: 3 mrt 2020

Mijn naam is Feyim, ik ben 16 jaar en moet 9 weken lang stage lopen en dat doe ik in Oostende bij Avenue Beach Hotel in Belgie.


Mijn stage begon op 18-11-2019 en dus besloot ik om een dag eerder te gaan omdat het 3 en een half uur reizen is. Ik heb een kamer gekregen in een hotel er tegenover waar ik ook verblijf en elke dag krijg je er 1x een warme maaltijd.


Tot nu toe is het niet heel druk geweest behalve in het weekend. Maar met de kerst periode zal het helemaal vol zitten.
39 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland