Zoeken
  • pauleva

Een goed begin


Eerste blog

Muziektip voor bij het lezen van dit blog: Steady, as she goes - The Raconteurs


Omdat niet iedereen mij kent en van mijn vrienden/familie niet iedereen Eva kent, even een korte voorstelronde. Maar omdat ik weet dat jullie tijd kostbaar is, geef ik alleen maar de meest essentiële informatie.


Paul Derix

· 32 jaar

· ~5 jaar docent Engels

· Werd 1 keer voorleeskampioen op zijn basisschool, maar werd daarna allerlaatste in de provinciale competitie en heeft dit nooit écht goed verwerkt

· 1 meter en 86 centimeter

· Denkt dat hij in een 1 op 1 gevecht met een jachtluipaard best wel een redelijke kans maakt


Eva Wagemans

· 28 jaar

· 3 jaar docent Nederlands/Engels/Burgerschap

· Reist nooit zonder ‘Teddy’ (zie de foto onder aan de post)

· Collega’s zeggen over haar: “Nou, ik ben eigenlijk wel blij dat ze een weekje weg is. Eindelijk eens lekker rustig!”. -Collega die verder anoniem wenst te blijven.

· Mist haar moeder nu al


Dus, dat zijn wij. Wat gaan we doen? In dit blog beschrijven we wat we mee maken op onze reis. Zowel de interessante, nuttige en leerzame dingen, maar óók wat we leren op het IATEFL-congres waar we naar toe gaan in Liverpool.


Op dit moment zijn we aan het wachten op ons vliegtuig bij waarschijnlijk de minst geïnspireerde gate in West Europa. Voor de goedkope prijs van 1 extra hypotheek op het huis van Eva, 20 euro en de belofte van Pauls eerstgeborene kind kregen we welgeteld:

1 koffie

2 sandwiches

En 1 cola

Eva eet haar sandwich niet op.


Een wijze Nederlandse filosoof zei ooit:

“Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft”


De volgende update van ons blog zal komen als we geland zijn in Liverpool. Bedankt voor het lezen.


PaulEva


Teddy

1,195 keer bekeken7 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00