Zoeken
  • pauleva

Een goed begin


Eerste blog

Muziektip voor bij het lezen van dit blog: Steady, as she goes - The Raconteurs


Omdat niet iedereen mij kent en van mijn vrienden/familie niet iedereen Eva kent, even een korte voorstelronde. Maar omdat ik weet dat jullie tijd kostbaar is, geef ik alleen maar de meest essentiële informatie.


Paul Derix

· 32 jaar

· ~5 jaar docent Engels

· Werd 1 keer voorleeskampioen op zijn basisschool, maar werd daarna allerlaatste in de provinciale competitie en heeft dit nooit écht goed verwerkt

· 1 meter en 86 centimeter

· Denkt dat hij in een 1 op 1 gevecht met een jachtluipaard best wel een redelijke kans maakt


Eva Wagemans

· 28 jaar

· 3 jaar docent Nederlands/Engels/Burgerschap

· Reist nooit zonder ‘Teddy’ (zie de foto onder aan de post)

· Collega’s zeggen over haar: “Nou, ik ben eigenlijk wel blij dat ze een weekje weg is. Eindelijk eens lekker rustig!”. -Collega die verder anoniem wenst te blijven.

· Mist haar moeder nu al


Dus, dat zijn wij. Wat gaan we doen? In dit blog beschrijven we wat we mee maken op onze reis. Zowel de interessante, nuttige en leerzame dingen, maar óók wat we leren op het IATEFL-congres waar we naar toe gaan in Liverpool.


Op dit moment zijn we aan het wachten op ons vliegtuig bij waarschijnlijk de minst geïnspireerde gate in West Europa. Voor de goedkope prijs van 1 extra hypotheek op het huis van Eva, 20 euro en de belofte van Pauls eerstgeborene kind kregen we welgeteld:

1 koffie

2 sandwiches

En 1 cola

Eva eet haar sandwich niet op.


Een wijze Nederlandse filosoof zei ooit:

“Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft”


De volgende update van ons blog zal komen als we geland zijn in Liverpool. Bedankt voor het lezen.


PaulEva


Teddy

1,310 keer bekeken7 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar