Zoeken
  • sdipalma

Educatie in Spanje, Teams Toerisme doen verslag...

De teams Toerisme van voormalig Arcus en Leeuwenborgh bezoeken GSD College in Madrid in het kader van internationalisering. Gisteren hebben we uitgebreid kennis gemaakt met onze Spaanse collega’s en hebben we veel gedeeld over de verschillende onderwijssystemen. Het programma van vandaag, dinsdag 13 juni, is opgedeeld in drie onderdelen.


We staren vandaag wederom bij GSD Buitrago. We zullen daar in gesprek gaan met diverse docenten (overwegend MBO). Tijdens de gesprekken zullen onderwerpen aan bod komen die dichtbij de disruptieve programma’s van het Vista College liggen.

Het tweede deel van de dag zullen we verblijven in een tweetal natuurgebieden waar GSD eigen leer- en werkervaringsplekken heeft. Het Leisure aanbod aldaar interesseert ons enorm.Tot slot zullen we afsluiten in Segovia, om daar natuurlijk het beroemde Aquaduct te bezoeken en te genieten van originele Spaanse Tapas.

Op onze tijdelijke reiswebsite verdiepen we de onderwerpen die besproken zijn en plaatsen we natuurlijk de vele foto’s.

14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00