Zoeken
  • IW

Deel 2: Mijn voorbereidingen op de werkzaamheden

Voor de mensen die mij nog niet kennen.

Ik ben Ian Wijnands, 20 jaar en ik woon in een dorpje genaamd Eijsden.

Op dit moment loop ik stage bij het videoproductiebedrijf DB Video.

In deze blog vertel ik jullie meer over het leven van een cameraman in opleiding en mijn ochtendroutine.

Routine…

Het is voor mij vrij normaal om midden in de nacht thuis te komen, om vervolgens ergens middag op de dag wakker te worden en aan mijn ontbijt te beginnen.

Toch zijn er een aantal dingen die hetzelfde blijven.

Wekker gaat ongeveer een uurtje van tevoren.

Werkkleding aan, duw wat gel in mijn haar, je eet wat en rijdt vervolgens naar je werk.

Terugkomen van werk ligt aan de tijd wanneer ik thuiskom, op bed plof en meteen ga slapen voor de volgende job of dat ik nog tijd genoeg heb om bijvoorbeeld even te douchen, wat huiswerk te doen of wat socializen met vrienden en misschien nog even de stad in te gaan.

Routine is moeilijk want vaste werkdagen kennen we niet.

Weekend ook niet.

En overuren, dat is de normaalste zaak van de wereld.

Cameramensen werken wanneer het opgedragen wordt.

Werkdagen variëren van 5 tot 15 uur gemiddeld.

En als je 3 dagen achter elkaar vrij hebt zou ik die zeker in ere houden.

Als je niet flexibel bent is deze baan niks voor jou.

Dus nog maar even een goede rek en strekoefening en dan door naar de volgende productie!

2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00