Zoeken

De werkzaamheden ~ Blog 5

Op zaterdag is het altijd de drukste en meest hectische dag. In de allerdrukste weken gaat alles erin en alles eruit. Dat betekent dat er in totaal 33 appartementen ook gepoetst moeten worden in een paar uur tijd.

Als ik 's morgens aankom is de dag al in volle gang. Ik begin om 08.00 en de uitcheck begint om 06.00. Eerst moet ik aan de balie zitten en de mensen uitchecken. Rond 10.00 kan ik dan beginnen aan de mandjes. Iedereen die een appartement huurt krijgt een mandje van de verhuurder. Deze moeten worden gemaakt en in ieder appartement worden gezet. Als de eigenaar zelf komt krijgt die er geen.Als de mandjes af zijn dan ga ik de kamers controleren of er goed gepoetst is. Als dat allemaal gebeurt is dan ga ik weer aan de balie zitten en kan de incheck beginnen. Als de mensen aankomen kan ik ze inchecken en als de kamer voor 15.00 klaar is, naar de kamer brengen. Daar vertel ik altijd iets over het appartement en leg ik dingen uit over de parkeerplaatsen en welness.

Meestal zijn de meeste rond 17.00 binnen en doen mijn collega's de laatste. Dan is voor mij de zaterdag om.

Op de zondag begin ik dan met wat administratief werk en als er nog iemand moet inchecken doe ik dat ook.

Op dinsdag en donderdag zorg ik ervoor dat alle rekeningen klaar zijn en al het werk van de uitcheck van de week ervoor af is.

Op vrijdag zit ik achter de balie voor de mensen die alvast willen uitchecken en zorg ik ervoor dat de incheck voor zaterdag zo goed mogelijk is verzorgt.

En op de zaterdag begint de week weer van voor af aan. Voor mijn lopen de weken nu van zaterdag tot zaterdag.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00