Zoeken

De werkzaamheden

Helaas door het corona virus heb ik maar een week stage gelopen in Malta. Dus ook maar een week stage gelopen binnen het bedrijf.


In de eerste week heb ik natuurlijk een paar werkzaamheden gedaan maar niet heel veel.


Als eerste heb ik geleerd wat er allemaal op maandag moeten worden gedaan. Als eerst moet er een lijst worden gemaakt met alle student die weg gaan die week en welke student die week jarig zijn. Ook werden op maandag de nieuwe student ontvangen en een foto mee gemaakt.


In de pauze moesten we altijd naar de rooftop om met student te praten en te proberen om student mee te laten doen aan activiteiten.


Verder heb ik kantoor werkzaamheden gedaan.


En ben ik bij twee activiteiten aanwezig geweest als eerst activiteit heb ik de bioscoopavond gehad. Als tweede activiteit zijn we met een groep student naar Catacomben van Sint Paulus en naar het stadje Mdina. Tijdens deze activiteiten moesten we 20 foto's maken en deze achteraf bewerken met het logo van AM Language


Op donderdag heb ik foto gemaakt van de student die vrijdag weg zouden gaan.


Vrijdag hebben we op kantoor gezeten en de werkzaamheden gedaan die er op kantoor moesten worden gedaan zoals het invullen van het personen aantal die komen naar de activiteiten. In een grote klapper als opschrijven van hoe de verschillende activiteiten zijn verlopen.


Dit zijn de verschillende werkzaamheden die ik de eerste week heb gedaan.


8 keer bekeken0 reacties