Zoeken

De werkzaamheden

De werkzaamheden had ik al een beetje benoemd in de vorige blog maar ga in deze blog nog iets dieper erin. Mijn werkzaamheden zijn vooral ICT gericht. Ik onderhoud een servicedesk, dus als er bijvoorbeeld problemen zijn met een laptop of een wifi netwerk moet ik dat oplossen. Ook moet ik veel laptops en computers installeren, dit is voor vernieuwing van de systemen naar windows 10 en zodat er nieuwe en snellere hardware is. Bij het installeren moet je niet alleen denken aan windows 10, maar ook alle programma’s die benodigd zijn voor de school, die de leerlingen nodig hebben om te kunnen werken hier.


Foto: dit is het lokaal waar in gewerkt wordt, waar de leerlingen een aantal computers beschikbaar hebben en achter door is het kantoor waar ik mijn werkzaamheden doe.14 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00