Zoeken

De werkzaamheden

De werkzaamheden had ik al een beetje benoemd in de vorige blog maar ga in deze blog nog iets dieper erin. Mijn werkzaamheden zijn vooral ICT gericht. Ik onderhoud een servicedesk, dus als er bijvoorbeeld problemen zijn met een laptop of een wifi netwerk moet ik dat oplossen. Ook moet ik veel laptops en computers installeren, dit is voor vernieuwing van de systemen naar windows 10 en zodat er nieuwe en snellere hardware is. Bij het installeren moet je niet alleen denken aan windows 10, maar ook alle programma’s die benodigd zijn voor de school, die de leerlingen nodig hebben om te kunnen werken hier.


Foto: dit is het lokaal waar in gewerkt wordt, waar de leerlingen een aantal computers beschikbaar hebben en achter door is het kantoor waar ik mijn werkzaamheden doe.14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00