Zoeken

De werkzaamheden

De werkzaamheden had ik al een beetje benoemd in de vorige blog maar ga in deze blog nog iets dieper erin. Mijn werkzaamheden zijn vooral ICT gericht. Ik onderhoud een servicedesk, dus als er bijvoorbeeld problemen zijn met een laptop of een wifi netwerk moet ik dat oplossen. Ook moet ik veel laptops en computers installeren, dit is voor vernieuwing van de systemen naar windows 10 en zodat er nieuwe en snellere hardware is. Bij het installeren moet je niet alleen denken aan windows 10, maar ook alle programma’s die benodigd zijn voor de school, die de leerlingen nodig hebben om te kunnen werken hier.


Foto: dit is het lokaal waar in gewerkt wordt, waar de leerlingen een aantal computers beschikbaar hebben en achter door is het kantoor waar ik mijn werkzaamheden doe.14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar