Zoeken

De Werkzaamheden

Van duiktanks van A naar B brengen tot aan verkoopsgesprekken voeren, ik kan zeggen dat mijn werkzaamheden toch wel varierend zijn.


Als accountmanager zorg ik onder andere ook ervoor dat de klant een aangename ervaring zowel op land als ook in het water heeft, een van mijn dagelijkse werkzaamheden is dus de klant te voorzien met de juiste snorkel-uitrusting en een veilig gevoel te geven in het water. In het geval dat er klanten gaan duiken moet ik er natuurlijk ook voor zorgen dat de duik-uitrusting in orde functioneert (o.a. de duiktank klaarzetten en controleren.).

Nadat de klant is wezen snorkelen vraag ik naar zijn/haar ervaring in het water, hier starten voor mij de sales werkzaamheden. Als de klant namelijk een goede ervaring in het water heeft gehad staat hij/zij meer open voor een upgrade naar het duiken, en voor dit sales-process ben ik verantwoordelijk (Up-selling.).


Als duiker ben jij je echter ook bewust van het milieu (niet alleen in het water), een aantal weken geleden werd Gran Canaria geraakt door een storm die ervoor zorgde dat er massa afval aanspoelde. Dit zorgde ervoor dat de strand in Taurito niet meer toegankelijk was, samen met een zweedse stagiare en met behulp van het bedrijf naast ons hebben wij ervoor gezorgd dat het strand weer in orde kwam (zie foto).


Dit was een kleine samenvatting van mijn werkzaamheden op Gran Canaria!


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar