Zoeken

De vuelta a Holanda :( #Blog3


Hiii,


Dit is mijn derde en tevens ook mijn laatste blog :(


Zoals de meeste van jullie weten is de verspreiding van het Coronavirus erg gestegen in de laatste weken/maanden.


Dankzij het Coronavirus zijn veel stagebedrijven gesloten en gaan er veel stages niet door. Op maandag 16 maart kreeg ik een belletje van school. Ik kreeg te horen dat ik zelf de keus mocht maken om in Valencia te blijven, of om terug te komen naar Nederland. School gaf mij wel het advies om terug te komen.


Na lang twijfelen heb ik toch gekozen om terug te gaan naar Nederland. Het Coronavirus in Spanje is best ernstig en daardoor wilde ik het liefst terug naar Nederland, waar ik samen kan zijn met mijn familie.


Om even de sfeer leuk te houden, ga ik eerst bloggen over mijn verblijf, de Spaanse cultuur, mijn ervaringen en wat ik heb geleerd!


So, first of all, mijn verblijf...

Samen met een vriendin heb ik een appartement gehuurd in het midden van Valencia. Ons appartement is erg ruim en ziet er super leuk uit! Wij hebben ons appartement gevonden via Uniplaces. Dit is een erg handige website als je op zoek bent naar een kamer/appartement. Ze hebben een ruim aanbod aan kamers/appartementen. Op ons YouTube kanaal hebben wij een housetour opgenomen. Als jullie ons appartement willen zien, kunnen jullie daar een kijkje op nemen! Naast ons appartement is er een klein bakkertje, een fietsverhuur en allerlei bezienswaardigheden. Lopend waren wij binnen enkele minuten in de stad.


Spaanse cultuur

De Spaanse cultuur vind ik erg interessant. De meeste mensen zijn erg gelovig. Dit vind ik mooi om te zien. Er zijn veel kerken en die worden allemaal regelmatig bezoekt door de lokale bewoners.

Ook is iedereen erg aardig en word je overal gegroet.Back to Holland :(

Op vrijdag 20 maart was mijn vlucht terug naar huis... Op het vliegveld hadden ze goede maatregelen genomen, waardoor iedereen zich een stuk veiliger voelde.


Gelukkig kan ik mijn stage afmaken bij hetzelfde bedrijf, alleen werk ik nu vanuit thuis in Nederland. Ik videochat met het bedrijf en krijg ik dagelijks opdrachten doorgestuurd.

Wat heb ik geleerd?

Where should I start?... Ik heb enorm veel geleerd op mijn buitenlandse stage. Ik heb me als persoon kunnen ontwikkelen en heb ik ook mijn vaardigheden kunnen ontwikkelen.

- Mijn Spaans is verbeterd

- Online en offline marketingactiviteiten ontwikkelt

- Mijn Engels is verbeterd

- Gewerkt met Excel en Backoffice

- Geleerd hoe een goede blog in elkaar zet

- Maar ook heb ik EINDELIJK geleerd hoe de wasmachine werkt :)


Uiteindelijk was dit een van de BESTE ervaringen ever. Ik ben zelfstandiger geworden en heb meer vaardigheden ontwikkelt op het gebied van marketing.Mijn ervaring?


Mijn buitenlandse stage ervaring was in een woord: super! Ik raad iedereen aan om op buitenlandse stage te gaan als je de kans krijgt! Ik heb enorm veel mensen leren kennen en heb nieuwe vrienden gemaakt. Mijn skills zijn een heel stuk breder geworden en heb ik me op persoonlijk vlak erg ontwikkeld!


Wij hebben een Q&A opgenomen waar wij de vragen beantwoorden over stage, corona, moneytalk and more.


Valencia, till next time!

Als je vragen hebt kun je me altijd een berichtje sturen!

INSTAGRAM: xoxocarlina

YOUTUBE: EveryDayZC

14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00