Zoeken

De voorbereidingen op de werkzaamheden ~ Blog 4Op school hebben we lessen gehad over Front Office. Hier

bespraken we welke stappen we moesten doen en wat de

engelse termen allemaal betekende. Ik loop stage in een

ander soort vorm van hotel. Namelijk een

appartementencomplex. Alle appartementen zijn

privé eigendommen en dit betekent dat het anders

zal zijn als een gewoon hotel. Je kan bijvoorbeeld als

je boekt alleen op de zaterdag aankomen en op de

zaterdag uitchecken. Het loopt dan dus van week tot week.

Ik heb me wat meer verdiept in het bedrijf en heb me zo

voorbereid en voor mezelf er al wat meer9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00