Zoeken

De voorbereiding ~ blog 1

Hallo, Mijn naam is Paulien Beckers, ik ben 17 jaar oud en ik doe de opleiding Manager Ondernemer Horeca, MOH. Ik zit nu in het tweede jaar en dit jaar moeten we een Front Office stage doen. Dat begint in januari en duurt dan 15 weken. Dit kon ook in het buitenland en dat sprak me erg aan. Ik zou graag naar Oostenrijk gaan, wij gaan altijd op wintersport en vind Oostenrijk een prachtig land.


Ik heb wat onderzoek gedaan naar bedrijven waar ik naar toe zou kunnen gaan en ben mijn cv en motivatiebrief gaan maken in het Duits. Ik had onderzoek gedaan naar het bedrijf waar ik graag naartoe zou willen gaan en had besloten om daar mijn brief dan maar eens naartoe te sturen. Na 1 dag kreeg ik een enthousiast bericht dat ik kon bij hun stage kon gaan lopen. Ik heb een paar dagen later met mijn stagebegeleiders gebeld en had ik besloten om daar mijn stage te gaan lopen. Mijn stagebegeleiders zijn Nederlanders, dit is super fijn met communiceren. Ik zou gaan stage lopen bij Glennie’s in Niederau in Oostenrijk.


Toen het definitief was dat ik ging ben ik het papierwerk gaan regelen zodat dat in orde was. Nu de laatste weken ben je bezig met wat moet je nog kopen en niet moet vergeten. Onder het inpakken denk je dat je veel te veel mee neemt voor de periode die je gaat. Maar naar alles gecheckt te hebben zijn de koffers dan eindelijk gepakt en kan de reis beginnen.

21 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00