Zoeken

De voorbereiding ~ blog 1

Hallo, Mijn naam is Paulien Beckers, ik ben 17 jaar oud en ik doe de opleiding Manager Ondernemer Horeca, MOH. Ik zit nu in het tweede jaar en dit jaar moeten we een Front Office stage doen. Dat begint in januari en duurt dan 15 weken. Dit kon ook in het buitenland en dat sprak me erg aan. Ik zou graag naar Oostenrijk gaan, wij gaan altijd op wintersport en vind Oostenrijk een prachtig land.


Ik heb wat onderzoek gedaan naar bedrijven waar ik naar toe zou kunnen gaan en ben mijn cv en motivatiebrief gaan maken in het Duits. Ik had onderzoek gedaan naar het bedrijf waar ik graag naartoe zou willen gaan en had besloten om daar mijn brief dan maar eens naartoe te sturen. Na 1 dag kreeg ik een enthousiast bericht dat ik kon bij hun stage kon gaan lopen. Ik heb een paar dagen later met mijn stagebegeleiders gebeld en had ik besloten om daar mijn stage te gaan lopen. Mijn stagebegeleiders zijn Nederlanders, dit is super fijn met communiceren. Ik zou gaan stage lopen bij Glennie’s in Niederau in Oostenrijk.


Toen het definitief was dat ik ging ben ik het papierwerk gaan regelen zodat dat in orde was. Nu de laatste weken ben je bezig met wat moet je nog kopen en niet moet vergeten. Onder het inpakken denk je dat je veel te veel mee neemt voor de periode die je gaat. Maar naar alles gecheckt te hebben zijn de koffers dan eindelijk gepakt en kan de reis beginnen.

23 keer bekeken0 reacties