Zoeken

de voorbereiding voor Lufthansa stage!

Voordat ik ging beginnen bij mijn stage bedrijf moest ik natuurlijk eerst contact opnemen met mijn stagebegeleider die ik alle info heb gegeven over de komende 6 maanden aan stage die ik ga lopen in Brussel.

Verder moest ik natuurlijk alles op school ook afhebben ik heb alle documenten die nog ingeleverd moesten worden daar ingeleverd.

Ook heb ik een kamer gezocht die goedkoop was voor een student en er een gevonden maar ik kon pas een week nadat stage was begonnen daar intrekken dus ik heb maar een hostel geboekt voor 5 dagen. En toen na de vakantie naar Brussel toe om stage te lopen.

Ik ben met de trein naar Brussel gegaan waar ik in een hostel verbleef en daar heb ik alle documenten klaargelegd die ik moest gaan meenemen. En ook veel nieuwe mensen ontmoet.

Daarna heb ik even de tijd genomen om Brussel te bekijken er was niet heel veel te zien.

Brussel is geen schone stad er is veel armoede, veel daklozen maar er zijn wel veel verschillende nationaliteiten. Dit was voor zover mijn voorbereiding

18 keer bekeken0 reacties