Zoeken
  • ...

De Voorbereiding, Vertrek en Aankomst


Mijn broer en ik hebben geplanned om onze derde stage te doen in het buitenland. We hebben een stageplek aangeboden gekregen in

Mönchen-gladbach, dit is niet heel ver van onze woonplek maar toch te ver om elke dag op en neer te rijden.

Na enkele dagen zoeken zijn we terecht gekomen bij een woning in een naastgelegen dorp waar we konden verblijven.

Onze heenweg was niet heel spannend, ook waren we al voorbereid op alle vlakken.

We zijn voorafgaand aan onze stage onze huurbaas gaan bezoeken zodat zij niet voor verrassingen kwam te staan.


8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00